Οικογενειακή διασκέδαση

Με τις υπηρεσίες της SEAYACHT, μπορείτε να απολαύσετε αξέχαστες οικογενειακές διακοπές. Ελάτε μαζί μας να σας ταξιδέψουμε σε μοναδικούς προορισμούς και περάστε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της ενοικίασης σκαφών αναψυχής, με μεγάλη επιτυχία διαθέτοντας αυστηρώς επιλεγμένα σκάφη πολύ καλά εξοπλισμένα, έμπειρο προσωπικό, πάντα με πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας. Ρωτήστε μας σήμερα για τις ασυναγώνιστες τιμές μας και επιτρέψτε μας να προσφέρουμε σε σας και την οικογένειά σας μια γεύση από την Ελλάδα που δεν έχετε ακόμα γνωρίσει.
Οι ωραιότερες αναμνήσεις χτίζονται όταν η οικογένεια αναλαμβάνει να κάνει ομαδικές εργασίες και όλοι μαζί συνεισφέρουν σε ένα κοινό στόχο. Φανταστείτε τη διασκέδαση των παιδιών σας όταν απολαμβάνουν το υπέροχο γαλάζιο της ελληνικής θάλασσας - κάθε στιγμή της ημέρας, όταν κάνουν τις βουτιές τους στις ωραιότερες απάτητες ακτές, όταν ανακαλύπτετε όλοι μαζί ακόμη έναν καινούργιο δαντελωτό κολπίσκο, όταν εντοπίζετε μια ανεξερεύνητη σπηλιά και όταν μοιράζεστε την εμπειρία της διαβίωσης σε ένα σκάφος συνυπάρχοντας με άλλους ανθρώπους, μαθαίνοντας τις αξίες της συμμετοχής, της συνύπαρξης και του αμοιβαίου σεβασμού προς τους συνταξιδιώτες.
Η οικογενειακή διασκέδαση μπορεί να συνδυαστεί με ψάρεμα, καταδύσεις, σκι, προσέγγιση σε ερημικές παραλίες, κλπ. Απολαύστε τον έναστρο ουρανό, γευτείτε αν είστε τυχεροί φρέσκο ψάρι, επιδοθείτε σε ατέλειωτα θαλασσινά παιχνίδια απαλλαγμένοι από την κούραση των συνεχών μετακινήσεων και πακεταρίσματος. Εξοπλιστείτε με το καλύτερο χαμόγελό σας, αφήστε όλα τα υπόλοιπα επάνω μας και ετοιμαστείτε να χαρίσετε στην οικογένειά σας τις διακοπές της ζωής τους!
Η εμπειρία μας στη θάλασσα και η αγάπη μας για την ιστιοπλοΐα αποτελούν το βασικό κορμό της εξυπηρέτησής σας , ώστε να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη οικογενειακή εμπειρία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Contact info

Μαρίνα Αλίμου, Καλαμάκι
T. 6987266749