Περιπέτειες στις ιστορικές Σπέτσες

Αποδράστε με την SEAYACHT στις αρχοντικές Σπέτσες. Οι ιστορικές Σπέτσες απέχουν περίπου 50 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά και για το λόγο αυτό αποτελούν ιδανικό προορισμό για κοντινές εξορμήσεις. Με το σκάφος της SEAYAGHT θα συναντήσουμε αμέτρητους δαντελωτούς κολπίσκους που μας προσκαλούν στα κρυστάλλινα νερά τους αλλά και στην ιδιωτικότητα που μας προσφέρουν.

Αποδράστε με την SEAYACHT στις αρχοντικές Σπέτσες. Οι ιστορικές Σπέτσες απέχουν περίπου 50 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά και για το λόγο αυτό αποτελούν ιδανικό προορισμό για κοντινές εξορμήσεις. Με το σκάφος της SEAYACHT θα συναντήσουμε αμέτρητους δαντελωτούς κολπίσκους που μας προσκαλούν στα κρυστάλλινα νερά τους αλλά και στην ιδιωτικότητα που μας προσφέρουν.

Οι κοσμοπολίτικες Σπέτσες χαρακτηρίζονται από τα νεοκλασικά αρχοντόσπιτα με τα πανέμορφα μπαλκόνια και τις περίτεχνα σχεδιασμένες βοτσαλωτές αυλές. Η παραδοσιακή τους αρχιτεκτονική σε συνδυασμό με την έλλειψη κυκλοφορίας αυτοκίνητων, μας προσκαλούν να τις γνωρίσουμε απαλλαγμένοι από το άγχος της μεγαλούπολης.
Οι Σπέτσες είχαν σπουδαία συμμετοχή στον επαναστατικό αγώνα του 1821 καθώς πολλοί καπεταναίοι έθεσαν τον ναυτικό τους στόλο στην υπηρεσία του Αγώνα, με εξέχουσα την καπετάνισσα Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα της οποίας το επιβλητικό άγαλμα κοσμεί την Πλατεία Ποσειδωνίου. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα υπέροχα αμυγδαλωτά που μοσχοβολούν κανέλα και γαρύφαλλο, να χαζέψετε τις βιτρίνες και να απολαύσετε ένα περίπατο στο λιμάνι της Ντάπιας. Ξεχωρίζουν επίσης το Μουσείο της Μπουμπουλίνας, το εξαίσια διακοσμημένο ξενοδοχείο Ποσειδώνιο, η πλατεία Ρολογιού, το μουσείο -αρχοντικό του Χατζηγιάννη Μέξη και ο φάρος των Σπετσών.  Κάντε τη βόλτα σας με τα αλογάκια, επισκεφθείτε τον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου - την εκκλησία που υψώθηκε το λάβαρο του 1821 και, πιείτε τον καφέ σας στις κοσμοπολίτικες καφετέριες του νησιού.
Με το σκάφος της SEAYACHT θα απολαύσουμε την εκδρομή μας στις όμορφες Σπέτσες σε μια ιδανική κοντινή εκδρομή για τους λάτρεις της καλοπέρασης αλλά και για όσους θέλουν να γεμίσουν τις μπαταρίες τους στον κλασσικό, αρχοντικό και κοσμοπολίτικο αυτό προορισμό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Contact info

Μαρίνα Αλίμου, Καλαμάκι
T. 6987266749